För ett tag sen var vi och åt på Kapris Restaurang i Jönköping. Vilket fint leénde man möts av när man skall beställa sin mat. Alla är så trevliga och uppmärksamma.
Klicka här för att se vad jag skrev sist då vi var dit. Hassan Rosandel som driver restaurangen har varit med i "Sveriges Mästerkock" och han hade nog kunnat vinna eller kommit högre upp om han inte glömt kaprisen i en maträtt. Mänskliga faktorn men då fick han ett passande namn på sin restaurang..
Salladsbordet dignar av olika salladsblandningar och så fräscht och färgstarkt.
Jag njöt av denna pastasallad som var helt underbar
Jag tar lagomt med sallad för annars orkar jag inte med maten. Min man gör tvärtom men orkar ändå.. .
Deras dressingar var gudomligt goda
Min man tog rotmos med rimmad oxbringa och pepparrotssås. Han säger att det var helt underbart gott och det var den mest perfekta rimmade oxbringa Mr T hade ätit någonsin
Jag tog lax med potatis och grönsaker. Rätten var även fin för ögat och allt smakade så bra så jag fick gåshud och kunde inte prata på en bra tag. Tänk att få gourmémat på lunchen
Här ser ni en av dom som arbetar med maten och det ser jättesnyggt ut i denna öppning där maten fraktas ut
Till kaffet dessa två godsaker som visade sig vara helt annorlunda än vi smakat någonsin. Den ljusare bruna var som lite knaprig med flera lager knäcklikande, nougat och som en dröm i munnen. Den mörkbruna med choklad smakade lika ljuvligt den. Det är säkert deras eget recept och det var den sista njutningen, för nu har vi skött oss i 4 dagar utan godsaker och mindre av smörgåsar. Inget kvällsätande så jag har fått lagt mig tidigare för för att inte gå in i kylskåp och skafferi... . Magen har kurrat som en katt..